TARJOA TYÖTÄ

Nuorisotakuu ry:n Suomisiistiksi -hanke on nyt osa 101 mahdollisuutta -hanketta. Hanke on täydennetty ja tehostettu konsepti vuoden 2017 menestyksekkäästä työllisyyshankkeesta, jonka tulokset todella puhuvat puolestaan.

Rekrytointi on tunnetusti kallista ja vielä kalliimpaa on ottaa rekrytointi palveluna henkilöstöpalvelualan yrityksiltä. Toki työllistämisessä on haasteita myös rekrytoinnin onnistuminen ja tarjotun työn tuottavuus.

Ei hätää, Nuorisotakuu ry auttaa!

Suomen Yrittäjien, Finnveran sekä työ-ja elinkeinoministeriön teettämän, viimeisimmän Pk-yritysbarometrin mukaan kykenevän työvoiman saatavuus on iso ongelma. Ei ole enää, koska me teemme sen puolestanne.

Järjestämme puolestanne:
– Työpaikkailmoitukset
– Hakemusten purkamiset
– Potentiaalisten kandidaattien haastattelut
– Valinnan jälkeiseen palkkaukseen liittyvät velvoitteet
– Kaikki rekrytoinnin vaiheet kokonaisuudessaan
– Ja tietysti olemme työntekijän työnantaja, eli vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista irtisanomisaikoineen ja sairauslomineen.

Suurin osa ihmisistä, joita olemme työllistäneet ovat olleet matalan koulutustason ihmisiä, mutta kuitenkin toisen asteen ammatillisen koulutuksen saaneita. Ihmisiä, joilla on ollut elämässä tavoitteita työllistymisen suhteen, mutta talous- ja työllisyystilanteen vuoksi ovat jääneet vaille työtä.

Ilmoittautukaa mukaan, meillä on teille työvoimaa. Työvoimaa, joka tarvitsee kipeästi työkokemusta ja paluuta normaaliin rytmiin. Kuluja työllistämisestä ei tule, kuin palkkauksesta.

Täytä tietosi alle!

*pakollinen

Työtä tarjoava yritys *

Yrityksen yhteyshenkilö *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Paikkojen määrä

Työaika (viikkotyötuntia)

Työn kesto

Työn alkamisajankohta

Työn tehtävänimike /tehtävänimikkeet *

Tehtävän /tehtävien kuvaus ja työn suoritusosoite /-osoitteet *