TARJOA TYÖTÄ

Rekrytointipalvelut ovat tunnetusti kalliita, mutta niin on myös itse järjestetty rekrytointi. Nuorisotakuu ry:n Suomisiistiksi-hanke tarjoaa tähän muutoksen.

Suomisiistiksi-hankkeen ensimmäinen vaihe alkoi 9.1.2017. Hankkeen tavoitteena on löytää nuorille työtä. Suomessa on jo yli 12 000 pitkäaikastyötöntä nuorta, jotka ovat suuressa syrjäytymisvaarassa. Tähän hanke hakee muutosta. Tähän mennessä hankkeessa on järjestetty jo yli sata työpaikkaa.

Paljon on vielä tekemätöntä työtä. Siksi etsimme aktiivisesti sinua, hyvä työllistäjä, jotta voimme yhdessä parantaa olemassa olevaa tilannetta. Toivomme sinulla olevan tarjota työ, jossa on vähintään 30 viikkotuntia ja, joka on kestoltaan 1-10 kuukautta. Muutkin työtarjoukset toki huomioidaan.

Kuluja työllistämisestä ei tule, kuin palkkauksesta. Järjestämme puolestasi:
- Työpaikkailmoitukset
- Hakemusten purkamiset
- Potentiaalisten kandidaattien haastattelut
- Valinnan jälkeiseen palkkaukseen liittyvät velvoitteet
- Kaikki rekrytoinnin vaihteet kokonaisuudessaan
- Ja tietysti olemme työntekijän työnantaja, eli vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista irtisanomisaikoineen ja sairaslomineen

Ilmoittaudu mukaan, meillä on sinulle työvoimaa. Työvoimaa, joka tarvitsee kipeästi työkokemusta ja paluuta normaaliin rytmiin.

Täytä tietosi alle!

*pakollinen

Työtä tarjoava yritys *

Yrityksen yhteyshenkilö *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Paikkojen määrä

Työaika (viikkotyötuntia)

Työn kesto

Työn alkamisajankohta

Työn tehtävänimike /tehtävänimikkeet *

Tehtävän /tehtävien kuvaus ja työn suoritusosoite /-osoitteet *